Kattilalaakso II

Valokuituverkko rakennettu!

Tämä on osuuskunnan kohdealueen ensimmäinen laajennus. Valokuituverkon toteutus tapahtui keväällä 2017 ja liittymät kytkettiin kesällä 2017.

Kattilalaakso II -alue näkyy alla olevalla kartalla.


Klikkaamalla karttaa näet sen isompana.

Alue kattaa kadut: Kiviharjuntie, Kortiportinkuja, Kotiportintie, Porrastie, Porraskuja, Porstuantie


Hankkeen edistyminen

14.7.2017 - Kesällä suurin osa rakennetuista kuituyhteyksistä on otettu käyttöön. Rakennusurakan jälkisiivous on vielä kesken, mutta nyt suurin osa voi jo nauttia salamannopeista sekä toimivista nettiyhteyksistä.

2.5.2017 - Valokuituverkon rakentaminen alkaa!

13.1.2017 - Kattilalaakso II alueella on saatu nyt riittävästi sopimuksia, joten myös tämäkin alue rakennetaan. Liittymäsopimuksia on mahdollista tehdä kampanjahintaan vielä tammikuun loppuun mennessä. Kuitulähettiläät jakavat tästä tiedotteen alueen asukkaille ensi viikolla. Sopimuksia on vielä mahdollista tehdä ottamalla yhteyttä kirjeessä mainittuihin kuitulähettiläisiin.

5.9.2016 - Kiinnostus myös Kattilalaakso II alueen valokuituliittymiin on ollut kesän 2016 aikana suurta. Esimerkiksi Porrastiellä yli 60% kiinteistöistä on jo mukana hankkeessa. Myös alueen muilta kaduilta olemme saaneet mukavan määrän sitoumuksia. Syyskuun puolessavälissä (17.-18.9) pyrimme jalkautumaan alueelle viikonlopun ajaksi kerämään liittymäsopimuksia. Mahdollista on myös sopimuksen tekeminen erikseen sovittavana ajankohtana. Laittakaa yhteystietonne info@kattilalaaksonvalokuidut.fi osoitteeseen, niin otamme yhteyttä.

19.5.2016 - Hanke on edennyt tiedotusvaiheeseen, alueella jaettu tiedote on nähtävillä täältä. Osuuskunnan edustajat kiertävät lähiviikkoina alueella, kertovat mistä on kyse ja vastaavat kysymyksiin. Halutessa voit jo nyt varmistaa valokuituliittymän saatavuus taloosi tekemällä omatoimisesti alustavan sitoumuksen (kts alla kohta Valokuituliittymän tilaus).